Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

WhatSim kartica za korisnike WhatsApp-a

Telefoni.ba

WhatSim kartica za korisnike WhatsApp-a

Kao što već znamo, WhatsApp je jedna od najpopularnijih aplikacija za razmjenu poruka širom svijeta, a trenutno broji preko 700 miliona korisnika. Sada, u pokušaju da napravi stepenicu više ka vrhu i proširi bazu korisnika, ova italijanska kompanija je na tržište već izbacila WhatSim, SIM karticu koja se koristi isključivo za WhatsApp te ima cilj da osigura korištenje ove aplikacije besplatno čak i onda kad ste u roamingu.

Na bilo kojem mjestu da se nalazite uvijek ćete imati pristup WhatsApp-u i mogućnost slanja poruka.whatsim_press_image

Iz kompanije poručuju da su pokušali naći rješenje kako da korisnici upotrijebljavaju WhatsApp ukoliko su van svoje države a da ne plaćaju prekomjerne iznose i budu stalno u potrazi za Wi-Fi konekcijom, koja nije svugdje besplatna. Zatim su nadošli na ideju da kreiraju WhatSim. Za 10 eura korisnici dobivaju karticu i neograničeno slanje poruka čitavu godinu bilo gdje da se nalaze. Slanje i primanje poruka su u potpunosti besplatni, dok je za dijeljenje fotografija, videa i glasovnih poruka potrebna kupovina kredita.

Koliki iznos kredita ćete dobiti zavisi od toga u koju zemlju putujete. Iz kompanije još kažu da za 5€ korisnici dobivaju 1000 kredita, a to je otprilike dovoljno za razmjenu oko 50 fotografija ili 10 video snimaka iz mnogih država širom svijeta. WhatSim je trenutno dostupna za kupovinu putem web stranice.

 
Komentariši