Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

WhatsApp konačno dobio mogućnost obavljanja poziva

Telefoni.ba

WhatsApp konačno dobio mogućnost obavljanja poziva

Na WhatsAppu se konačno pojavila opcija za obavljanje telefonskih poziva nakon dugo vremena. Svakako da je ovo već odavno trebala da ima najpopularnija aplikacija na tržištu za dopisivanje i komuniciranje. Još uvijek nisu svi dobili ovu mogućnost, treba vremena da se svima ažurira. Ne brinite se ako još nemate tu mogućnost, svi ćemo je imati u skorije vrijeme.

Ova vijest se otkrila na Reddit-u, kada je korisnik Pradnesh patil, korisničkog naziva pradnesh07, postavio slike koje pokazuju opciju za poziv i video kako zapravo funkcioniše.

Sve što trebate učiniti da biste trenutno dobili nadogradnju je instalirati posljednju verziju aplikacije (v2.11.508) koju ćete preuzeti sa WhatsApp-ovog sajta a prije toga bi trebali odobriti preuzimanje aplikacija sa nepoznatih izvora u postavkama sigurnosti.

Također trebate imati Android 4.4 KitKat (WhatsApp telefonski poziv će također stići i na one uređaje koji koriste Android 4.3 Jelly Bean). Do sad je većina korisnika Lollipopa već dobila nadogradnju.

Pogledajte i video koji potvrđuje informacije o novoj mogućnosti koju nudi WhatsApp.
Komentariši