Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

WeDJ aplikacija sada dostupna i na Androidu!

Telefoni.ba

WeDJ aplikacija sada dostupna i na Androidu!

Vaš telefon ima lijep i velik ekran, a WeDJ je savršena aplikacija za sve vas koji ste ikada htjeli da postanete DJ! Prošle godine je ova aplikacija lansirana na iOS, a zbog ogromnog broja korisnika koji su tako tražili – sada je dostupna i za Android! Nudi vam razne efekete, zvukove, podršku za više audiozapisa odjednom i još mnogo toga.

Sam korisnički interfejs prikazuje dvije ploče, obje sa po jednim audio zapisom. Možete da ih vrtite baš kao i prave, a uz to ima i “automix” mogućnost koja automatski napravi mix vaših zvkova. Jedina mana, iako ne velika, je što muzika mora biti sačuvana na vašem uređaju. Slična aplikacija po imenu Djay2 vam dopušta da koristite lokalne datoteke ili svoj Spotify nalog.

WeDJ ima mnoštvo dugmića i opcija, koje mnogima neće biti jasne. Međutim,ljudi koji znaju o ovim stvarima će biti prezadovoljni ovom aplikacijom. Nudi i podršku za prave DJ uređaje, koje možete povezati sa aplikacijom, ali oni koštaju nekoliko stotina dolara. Aplikacija je besplatna za testiranje, ali možete je nakon instalacije nadograditi na punu verziju za $0.99. Nakon nekoliko sedmice, cijena će da skoči na $1.99.
Komentariši