Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Top 5 najboljih aplikacija za štednju baterije

Telefoni.ba

Top 5 najboljih aplikacija za štednju baterije

Ono što najviše nervira većinu korisnika jeste upravo ubrzano trošenje baterije. U nastavku teksta ćemo vam ukratko predstaviti 5 trenutno najboljih aplikacija koje mogu pomoći da naš Android uštedi bateriju koja se tako brzo troši.

Napomena: Klikom na naslov, automatski će vam se prikazati željena aplikacija na PlayStore-u

 

 

1.  JUICE DEFENDER

Sa preko 7 miliona preuzimanja, Juice defender je jedna od aplikacija za štednju baterije koje su najviše puta preuzete i instalirane na Android uređaje. Pomoću ove aplikacije možete veoma lahko upravljati mobilnim podacima, WiFi konekcijom i CPU brzinom, odnosno držati pod kontrolom potrošnju baterije vašeg uređaja. Juice defender će je štediti za vas, a 7 miliona preuzimanja govori da zaista u tome i uspijeva. Iskušajte je par dana i provjerite kako funkcioniše. Besplatna je, pa nemate šta izgubiti.

 


 

 

2.  DU BATTERY SAVER

Du Battery Saver je svjetska vodeća aplikacija po broju preuzimanja od preko 100 miliona. To je besplatna aplikacija koja vam pomaže da produžite vijek vaše baterija čak do 50%. Fascinantna cifra preuzimanja dovoljno govori, pa trk na PlayStore i preuzmite je što prije.

 


 

 

3.  BATTERY DOCTOR

Battery Doctor aplikacija je najviše preuzimanja imala tokom 2014-e godine, pa je aplikacija No. 1 za štednju baterije u 2014-oj godini. Trenutno broji preko 50 miliona preuzimanja. Posjeduje skoro iste opcije kao i DU Battery Saver. Ima 3 etape punjenja i pruža detaljne informacije o bateriji.

 


4.  GO BATTERY SAVER

 

Ova aplikacije nije jedna od onih koje se najviše preuzimaju ali zaista ima impresivne funkcije koje su sasvim dovoljne da shvatimo zašto je preko 15 miliona ljudi instaliralo istu. Dolazi kao widget te je jedna od najsnažnijih aplikacija sa funkcijama pametne štednje baterije i mnogih drugih opcija.

 


5.  EASY BATTERY SAVER

 

Easy Battery Saver je preuzet preko 20 miliona puta sa Play Store-a. Ovo je najlakša aplikacija za štednju baterije koja je dizajnirana da priskoči u pomoć bateriji optimizirajući njenu upotrebu. Bavi se konekcijom, zaslonom i svjetlinom. Osnovni način za štednju, inteligentni, super power, i napredni način su samo jedni od razloga što se i ova aplikacija našla među top 5.

 

 

Ukoliko koristite neku od ovih aplikacija i zadovoljni ste njenim radom, napišite nam u komentar pa da razmijenimo mišljenja. Znate li za neku aplikaciju koju smatrate također dobrom, a nije se našla među ovih 5?

 

 

 
Komentariši