Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Top 5 flashlight android aplikacija

Telefoni.ba

Top 5 flashlight android aplikacija

Donosimo vam top 5 flashlight aplikacija za vaše android telefone. Osvijetlite svoj dan!

 

1.Tiny Flashlight + LED stara omiljena. Maleni download, jednostavan za korištenje, a njegova jednostavnost  dovela je do više od 100 miliona preuzimanja sa Play Stora. Osnovna odredišna stranica je gumb za pokretanje, sa razinom napunjenosti vaše baterije, naravno uz upozorenje da “stalna upotreba može smanjiti trajanje baterije”. Kontinuirana upotreba će zasigurno smanjiti trajanje baterije, kao što će i svaka upotreba uopšte, ali je lijepo imati podsjetnik na to, kada smo prvi put pokrenuli aplikaciju.

androidpit-tiny-flashlight-led

 


 

 

2.Color Flashlight nije samo da će vam pomoći ako ste se izgubili u mraku, već će to učiniti i zabavnim, donoseći cijelo mnoštvo boja, veličina, oblika i uzoraka na Android svjetiljku. Jeste li ikada htjeli staviti trepčući ružičasti znak za “pomoć”  na vašem Android zaslonu? To sad možete zahvaljujući Color Flashlight aplikaciji.

androidpit-color-flashlight

 


 

 

3.Flashlight HD LED je imao više od 50 miliona download-a na Play Storu. Osim što će tražiti dozvolu za pristup vašoj kameri pri instalaciji , svjetiljka HD LED, je najednostavnija svjetiljka koja uključuje i jednostavan widget za brzi pristup sa početnog zaslona. Još jedna besplatna flashlight aplikacija sa Play Stora.

androidpit-flashlight-hd-led

 


 

 

 

4.Best Flashlight/Compas učinit će vaše lutanje u mraku malo lakšim, zahvaljujući ugrađenom kompasu koji dolazi sa ovom aplikacijom. Također ima i „emergency alert“ mod, kojem se lahko pristupa, i čini da vaš LED blinka. Ova aplikacija je odlična za one koji se često izgube u mraku.

androidpit-best-flashlight-compass

 


 

 

5.Super-Bright LED Svjetiljka, je svjetiljka sigurno, i to dobro izgledajuća. Ali  ne samo da je super svijetla, već i super jednostavna! Dolazi sa on / off prekidačem, i gumbom za brzo biranje, ukoliko želite da vaše svjetiljka, znate već, svijetli.

androidpit-super-bright-led-flashlight

 

Koja je vaša omiljena flashlight android aplikacija?


 
Komentariši