Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Tim “Cut the Rope” igre, lansirao novu igru pod nazivom “King of Thieves”

Telefoni.ba

Tim “Cut the Rope” igre, lansirao novu igru pod nazivom “King of Thieves”

Ukoliko ste fan zaraznih igara, vjerovatno ste se susreli sa igrom “Cut the Rope”, kreirane od strane tima ZeptoLab. Igra se pojavila 2010. godine i od tada su se konstantno pojavljivale razne verzije te igre.

Međutim, prije par dana, tim je učinio dostupnom za preuzimanje još jednu igru za Android uređaje koja se zove “King of Thieves”. Ukoliko se pokaže u pola dobrom kao “Cut the Rope”, mi ćemo sigurno biti njeni fanovi.

Igra ima dva načina: platformer i odbranu tornja. Platformer uključuje napade i krađu dragulja i zlata iz grobova drugih igrača. Vi također imate svoj grob kojeg morate odbraniti i zaštiti raznim zamkama i drugim načinima odbrane koje imate ponuđene kako vam drugi igrači ne bi opljačkali sve što imate.

Što više budete igrali, više stvari ćete otključati te učiniti dostupnima, a pošto je 2015-a godina svakako da možete kupovati olakšice putem aplikacije kako biste dodatno ubrzali igru i uštedili vrijeme. Na prvi utisak, “King of thieves” ima sve što je potrebno da postane veoma popularna igra.

Možete je odmah preuzeti sa Google Play marketa. Da li ste je već igrali?


 
Komentariši