Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Stručnjaci potvrdili: Galaxy S6 definitivno ima najbolju kameru ikad!

Telefoni.ba

Stručnjaci potvrdili: Galaxy S6 definitivno ima najbolju kameru ikad!

Samsung Galaxy S6 zaista ima dobru kameru, u to nismo ni sumnjali. U posljednjim analizama stručnjaka za kameru, isti su se složili da je Samsung Galaxy S6 ponosni vlasnik najbolje kamere ikad viđene na pametnim telefonima. Ovaj model je potisnuo Galaxy Note 4 čija kamera je također jedna među vodećima.

Kamera Galaxy S6 je osvojila 86 poena od ukupno 100, a glavni rezultat se sastoji od zasebnih prosječnih rezultata i za video i za slike. Što se tiče slika, Galaxy S6 je osvojio 90 i više poena kada je riječ o ekspoziciji, kontrastu, fokusiranju i sposobnosti preciznog hvatanja teksture objekta. Također je osvojio visoke poene kada se radi o bojama i blicu.SM-G920IZDAINS-400723-2

Performansa videa nije među najboljima, ali svakako nije toliko loša da bi se Samsung trebao postiditi. Poprilično je dobra u poljima autofokusiranja kao i ekspozicije, kontrasta te teksture. Stabilizacija je osvojila 59 poena, iako se očekivao bolji rezultat.

Ukoliko ste u potrazi za telefonom koji ima izuzetno dobru kameru kojom želite da se hvalite i hvatate najbolje snimke ikad moguće na pametnom telefonu, onda je Galaxy S6 pravi telefon za vas.

 


 
Komentariši