Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Saygus V2 dostupan za narudžbe

Telefoni.ba

Saygus V2 dostupan za narudžbe

Iz Saygusa su izvijestili o rezervacijama telefona, te svi oni koji rezervišu će dobiti telefon po nešto nižoj cijeni od 549$, a oni koji ne budu rezervisali i naručili svoj Saygus V2 će moći kupiti telefon za 599$. Narudžbe za telefone će se moći izvršiti još u narednih 48 sati te završiti u četvrtak, 5-og februara. Svaki kupac može kupiti 10 uređaja preko jednog računa, a Saygus će ih isporučiti sa posebnom besplatnom baterijom kao i standardnom zaštitom za staklo. Ponavljamo da te privilegije važe samo za one koji rezervišu svoje telefone do četvrtka.

Već smo u jednoj od prethodnih objava spomenuli da je Saygus poseban po podršci za dvije microSD kartice koje u kombinaciji sa 64GB integrirane memorije daju ukupan mogući kapacitet od 320GB.

Zatim tu je  Snapdragon 801 procesor, ekran full-HD od 5 inča, 3GB RAM-a, zadnja kamera od 21MP, prednja od 13MP, senzor za otisak prsta, baterija 3.100mAH, itd.

V2 se također može pohvaliti da je vodootporan te da može izdržati pola sata u vodi na jednom metru dubine. Ono što je još interesantno je da mu je omogućen root pristup što nije praksa kod ostalih uređaja te kao takav savršen je za one koji se bave razvojem mobilnih aplikacija.

Dostupan je u boji uglja, rozoj i bijeloj varijanti.


 
Komentariši