Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Samsung predstavio jos jedan uređaj S serije

Telefoni.ba

Samsung predstavio jos jedan uređaj S serije

Galaxy S20 FE prikazan u punom sjaju


Samsung Galaxy S20 FE procurio je putem web stranice Samsung Filipini.
Potvrđuje detalje o pohrani, podršku za dual SIM i boje.
Procurilo je mnogo vijesti o Samsung Galaxy S20 FE, koja detaljno opisuje dizajn, specifikacije i predviđenu cijenu. Službena web stranica Samsunga također je podijelila je nekoliko sitnica, a sada je i web stranica kompanije Samsung Filipini objavio više nego samo sitnice.
Web stranica Samsung Filipini postavila je telefon, otkrivajući službene rendere u Cloud Navy i Cloud Lavender boji. Pogledajte ih na istaknutoj slici gore i na slici dolje.


Slike još jednom potvrđuju središnji izrezan otvor za kameru i trostruko postavljanje stražnje kamere. Dakle, oni koji se nadaju drugačijem dizajnu u odnosu na prethodno procurjele rendere mogli bi biti razočarani.
Samsungova web stranica također sadrži stranicu za narudžbu koja nam daje informacije poput naziva modela G780F, 128 GB prostora za pohranu, podršku za dva SIM-a i gore spomenute boje. Nažalost, ovdje ne dobivamo cijene.


Između ovog popisa, prijave FCC-a i velikog propuštanja putem WinFuturea prošloe sedmice, čini se da je službeno predstavljanje Galaxy S20 FE sada blizu.
Komentariši