Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Samsung objavio svoj Internet Browser na Google Play Store-u

Telefoni.ba

Samsung objavio svoj Internet Browser na Google Play Store-u

Samsungova aplikacija za pretraživanje Interneta, koja je do sada bila ekskluzivna za Samsung Galaxy, Nexus i Pixel telefone, sada je dostupna za sve uređaje koji pokreću Android 5.0 ili noviji. Radi se o stabilnoj verziji pretraživača, a dostupan je na Google Play Store i Galaxy App Store prodavnicama. Pretraživač po default postavkama otvara Google pretragu, iako se to može promijeniti. Također, možete izabrati proizvoljnu pretragu pomoću Yahoo, Bing ili DuckDuckGo servisa.

Između ostalih funkcionalnosti, postoji i tamni mod koji mijenja izgled iz bijele podloge s crnim tekstom u crnu podlogu s bijelim tekstom. Ova opcija vam olakšava čitanje tokom noći i manje opterećuje oči. Također, postoji i tipka za prebacivanje u mod visokog kontrasta.

Za aplikaciju postoji i “Chrome dodatak” koji vam dozvoljava da iz Samsung Browsera otvorite svoje bookmarke iz Chrome-a, dok opcija “Sync with Samsung Cloud” dozvoljava da sačuvate svoje bookmarke, stranice i tabove između svih svojih Android uređaja.

Da biste instalirali Samsung Internet Browser, kliknite na sliku ispod:
Komentariši