Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Uz Quality Time provjerite koliko vremena ste proveli na svom Androidu

Telefoni.ba

Uz Quality Time provjerite koliko vremena ste proveli na svom Androidu

Kada imamo i koristimo mnogo aplikacija na Androidu, veoma lahko uhvatimo sami sebe kako satima sjedimo i pokrećemo iste, igramo igrice, gledamo satelitske snimke, dopisujemo se i slično. Da li ste se ikad zapitali koliko ste ukupno vremena proveli gledajući u ekran vašeg telefona? Ako jeste tu je  Quality Time koji će vam dati odgovor koliko ste minuta/sati proveli gubeći vrijeme na nekoj aplikaciji ili korištenju telefona.

Aplikaciji možete pristupiti pomoću Facebook računa ili kreiranja posebnog za Quality Time a možete jednostavno preskočiti taj dio. Pristupanje sa računom je samo u slučaju ako želite sinhronizovati podatke o korištenju aplikacije.

 

 

Kada jednom prođete kroz čitav tutorijal, možete se sasvim normalno vratiti korištenju svog telefona kao i obično što radite. Najbolje je da ne otvarate ponovno aplikaciju prvih nekoliko dana, a zatim je pokrenite i provjerite svoje navike vezane za Android. Možete pogledati statistiku baziranu na čitavoj sedmici, posebnom jednom danu ili danas. Quality Time također ima opciju postavljanja pauza, odnosno načina kojim vam pomaže da se odviknete od pretjeranog korištenja Androida.

Druga pozitivna stvar ove aplikacije je to što sakuplja statistike o korištenju uređaja koje dajete svojoj djeci. Tada imate bolji pregled koje aplikacije vaša djeca koriste, šta ih najviše zanima, koje aplikacije ne vole, itd.

Koje vi aplikacije najviše koristite? Podijelite sa nama neke vaše omiljene.

 


 
Komentariši