Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Prva video reklama za napopularniji telefon o kojem se priča – Galaxy S6

Telefoni.ba

Prva video reklama za napopularniji telefon o kojem se priča – Galaxy S6

Samsung je prije nekoliko sati na svom Twitter profilu objavio prvu reklamu koja najavljuje novi Galaxy S6. Video od 17 sekundi nagovještava da će najviše pažnje biti usmjereno na kameru i da trebamo očekivati nešto zaista spektakularno. Ikona kamere koja se pojavljuje na kraju reklame podjeća na one koje smo do sada viđali na raznim slikama i šemama koje su se pojavljivale u javnosti. Ako se osvrnemo na to, onda će kamera novog S6 biti izbočena te imati oblik kvadrata ali sa zaobljenim krajevima, kao i blic te senzor za mjerenje otkucaja srca koji će biti smješteni desno od kamere.

Samsung je propričao o kameri S6 prošle sedmice te su obećali inteligentnu kameru sa posebnim, unikatnim funkcijama, a jučer su grafički prikazali detalje o evoluciji kamera Samsung telefona što će zasigurno doprinijeti prodaji novog S6.

Po izjavi jednog od unutrašnjih izvora, Galaxy S6 će imati kameru od 20MP sa optičkom stabilizacijom slike i prednju kameru od 5MP te će koristiti novo Camera aplikacijsko sučelje Lollipopa kako bi korisnici imali bolju kontrolu tokom slikanja.

Video pogledajte ispod:

 




Komentariši