Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Predstavljeni Lenovo Vibe Shot i A7000 smartphone

Telefoni.ba

Predstavljeni Lenovo Vibe Shot i A7000 smartphone

Nakon što je jučer lansirao svoja tri tableta, Lenovo je sada predstavio i dva smartphonea, Vibe Shot i A7000. Lenovo Vibe Shot tvrdi da dolazi sa odličnom kamerom, dok je A7000 telefon srednje kvalitete sa Dolby Atmos tehnologijom iznutra.

 

Lenovo Vibe Shot

Lenovo Vibe Shot nudi osvježavajući dizajn, opremljen sa 5-inčnim ekranom i Gorila Glass zaštitom i na prednjoj i zadnjoj strani. Na poleđini ima 16MP kameru sa LED blicom. Senzor takođe dolazi sa osvjetljenjem i optičkom stabilzacijom slike. U cilju brzog fokusa, kamera nudi infracrveni fokus.

Lenovo-Vibe-Shot1

Napaja ga snapdragon 615 chipset sa 64-bitnim quad-core CPU i ima 3GB RAM-a. Prednja kamera ima 8MP i omogućuje vam video chatting. Telefon očekujte u junu, u sivoj, bijeloj i crvenoj varijanti sa cijenom od 349 dolara.

 

A7000

A700 je prvi smartphone koji ima Dolby ATMOS funkciju zvuka. Ovaj dodatak funkcioniše sa uključenim slušalicama i omogućava bolji zvuk okruženja u kojem se nalazimo, kako glasovi imaju širok spektar od višeg ka nižem, tvrdi kompanija Lenovo.

Pored toga telefon posjeduje i IPS HD ekran, Media Tek chipser sa 1.5GHz octa-core procesorom i 2GB RAM-a. Podržava microSD karticu i ima 8GB memorije. Takođe nudi LTE povezivost i opremljen je sa 8MP stražnjom i 5MP prednjom kamerom. Telefon će se moći kupiti već ovog mjeseca po cijeni od 170 dolara.

lenovo
Komentariši