Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Predstavljamo aplikaciju koja će vam pomoći da odaberete novu pozadinu za vaš telefon!

Telefoni.ba

Predstavljamo aplikaciju koja će vam pomoći da odaberete novu pozadinu za vaš telefon!

Bez obzira koji telefon koristite, vjerovatno ponekad poželite promijeniti pozadinu na ekranu svog ljubimca. Međutim, često se desi da ne možete da se odlučite za pravu sliku koju biste postavili, ili slika koju ste postavili čini ikone i natpise nečitkim.

Rješenje ovih problema je sada tu, a zove se Wallpaperscraft Wallpapers HD, 4K Backgrounds.

Na Google Play Store-u, ali i iTunes-u, postoji mnoštvo aplikacija koje nude opcije promjene pozadine, nude razne lijepe i manje lijepe slike koje možete odabrati. Ono što izdvaja ovu aplikaciju je što ista ima bazu podataka telefona, pa kada je pokrenete sama podesi dimenzije slike da odgovaraju vašem ekranu. Osim što su slike vizuelno lijepe, sve su u 4K rezoluciji, te se po potrebi smanjuju na rezoluciju vašeg uređaja, tako da je oštrina istih izvanredna, pa će pozadine izgledati odlično i na Tabletima, pa čak i pametnim Televizorima!

Otvaranjem aplikacije, vidjećete da ista nudi kompletnu kolekciju slika, pa možete birati među najpopularnijim, najbolje ocijenjenim ili sami potražiti pravu sliku u kategorijama – od životinja, prirodnih panorama, pa do fantastičnih ilustracija – sve je tu.

 

Toplo preporučujemo da isprobate ovu aplikaciju, a dostupna je za iOS i Android:

 
Komentariši