Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Pojavila se fotografija pakovanja Samsung Galaxy S9 uređaja!

Telefoni.ba

Pojavila se fotografija pakovanja Samsung Galaxy S9 uređaja!

Možda Samsung Galaxy S9 ili S9 + nisu predstavljeni na CES-u 2018, ali smo saznali za preklopni prototip telefona koji je Samsung predstavio kao Galaxy X na privatnoj zabavi. Još uijvek čekamo na premijeru Galaxy S9 modela, ali pretpostavljamo da će sigurno on i njegova Plus verzija biti predstavljeni narednog mjeseca na Mobile World Congressu u Barseloni ili čak ranije.

Slika Galaxy S9 maloprodajne kutije pojavila se na Redditu i najbliža nam je stvarna stvar tog modela trenutno. Pa, to je samo kutija (rekli bismo), da ali ona nam je legitimno potvrdila brojne detalje kao što su specifikacije i karakteristike uređaja: 146.5mm (pravougaoni 5,8-inčni) /143.3mm (5,6-inčni zaobljeni) Quad HD+ i sAmoled ekrani, Super Speed ​​Dual Pixel 12MP OIS (F1.5 / F2 .4) kamera, Super Slow-mo, 8MP AF selfie kamera, IP68 otpornost na vodu i prašinu, Iris skener, AKG Stereo zvučnici, slušalice sa AKG-om, 64GB interne memorije, 4GB RAM-a i bežično punjenje.

To je ono što znamo do sada, ali se radujemo što vidimo reimaginirane kamere i nadamo se super jakom Exynos ili Snapdragon procesoru. Vidjeli smo neke fotografije maski ili zaštite ekrana za Samsung Galaxy S9 i S9 +, pa čak i slučajeve zadnjeg poklopca, prije nego smo dobili ideju kako će S9 i S9 + izgledati sa svojom jednom i dual zadnjom kamerom. Interesantno je da S9 ima Super slow-mo funkciju za koju pretpostavljamo da je slična onoj koju je Sony dodao na Xperia XZ Premium iz prošle godine.
Komentariši