Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Pogledajte sve što je Google predstavio ove godine!

Telefoni.ba

Pogledajte sve što je Google predstavio ove godine!

Google Pixel Event je prošao bolje nego što se iko nadao, pa možemo reći čak i odlično!

Očekivano, predstavljeni su Pixel 2 i Pixel 2 XL, pametni telefoni najviše klase, sa najnovijim tehnološkim mogućnostima. Osim toga, Google nas je počastio prvim pogledom na druge proizvode, a svaki od njih ćemo posebno obraditi u odvojenim člancima:

 


Google Pixel Buds 
– prve bežične pametne slušalice koje vam nude mogućnost direktnog prevođenja tokom razgovora sa drugom osobom, te upravljanje telefonom bez da isti morate držati u ruci. Pročitajte više o ovim slušalicama OVDJE.

 

“Google uklanja prepreke u komunikaciji”

 

Google Clips – portabilna, pametna mini-kamera, koju možete jednostavno postaviti negdje u kući, a ona će, zahvaljujući umjetnoj inteligenciji, da vremenom nauči kakve trenutke volite da zabilježite, te koje ljude i kućne ljubimce volite da fotografišete. Na osnovu tih podataka, ona će preuzeti ulogu fotografa, pa vam ponuditi prelijepe fotografije i video zapise bez zvuka, koji će za vas uhvatiti najbolje, najljepše, najsmiješnije i najluđe trenutke i učiniti vam ih zauvijek dostupnim. Više o ovoj kameri pročitajte OVDJE.

 

“Da najljepše trenutke ne provedete iza kamere”

 

 

Google Home Mini & Google Home Max – pametni uređaji koji su konkurencija Amazonovom “Echo” pametnom asistentu za korištenje u kući. Osim “mini” verzije, koju možete plasirati bilo gdje u kući, kako biste sa Google Asistentom komunicirali iz svake prostorije, tu je i Google Home Max, koji je, kao što možete pretpostaviti, stariji brat ovih malih zvučnika.

 

“Jedini problem koji će Google imati sa Pixel 2 telefonima je da proizvede dovoljno za sviju”

 

Google Pixel 2 & Pixel 2 XL  Novi telefoni koje smo svi željno iščekivali su konačno tu! Poseban članak će biti dostupan sutra, a do tada ćemo vam prepustiti zadovoljstvo pogleda na selfi koji je uslikao poznati YouTuber Marques Brownlee – MKBHD – odličnom prednjom kamerom Pixel-a (slika ispod). Specifikacije oba telefona možete pogledati NA OVOM LINKU, a sutra ćemo objaviti kompletan članak posvećen ovim telefonima.

“Moj prvi selfi sa Pixel-ovom kamerom… Nije uopšte loše!”

 

Osim navedenih, Google je predstavio i novi Chromebook. S obzirom da je predstava gotova, NA OVOM LINKU možete pogledati snimak.
Komentariši