Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Pogledajte kako izgleda najskuplji iPhone na svijetu

Telefoni.ba
SPECIFIKACIJE
Pogledajte kako izgleda najskuplji iPhone na svijetu

Ako ste ikad razmišljali o ukrašavanju i dotjerivanju izgleda vašeg telefona, znajte da postoji kompanija koja se bavi time, ali ako zaista to želite biće vam potreban ogroman iznos novca. Najskuplji iPhone 6 je otkriven i ne samo da je napravljen od 24-karatnog zlata nego je dodatno prekriven dijamantima. Ako ste zainteresovani za ovaj dizajn, budite spremni da pripremite vrtoglavu cifru od 3.51 milion dolara, odnosno 2.3 miliona funti.

Kompanija koja se krije iza ovog remek-djela, Apple loga izrađenog od dijamanata kao i rubovi uređaja, zove se Goldgenie. Neki od njihovih klijenata su Usain Bolt, fudbalska zvijezda David Beckham te reper i producent P Diddy.

25AAB4CC00000578-2952720-The_Apple_logo_is_made_up_of_diamonds_as_well_as_the_side_of_the-a-3_1423909280537

Iz kompanije kažu da telefon vrijedi kao i jedan čitav, mali otok. Nazvan je “Diamond Ecstasy iPhone” te se može dobiti u zlatnoj, platinastoj ili roze-zlatnoj boji, odnosno u kojoj god klijent želi, a također se može birati kojim vrijednim kamenjem će se dodatno ukrasiti.

Oni koji ne mogu priuštiti ovo dijamantsko izdanje, Goldgenie nudi ukrašene telefone po početnoj cijeni od 15 hiljada dolara. Prošle godine, dizajner Alexander Amosu je kreirao iPhone 6 koji je bio prekriven sa 6.127 dijamanata za anonimnog klijenta.
Komentariši