Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Poboljšajte kameru na Note 4 i Galaxy S5

Telefoni.ba

Poboljšajte kameru na Note 4 i Galaxy S5

Naučite kako da dodate nove načine slikanja vašoj kameri ukoliko koristite Galaxy Note 4 ili Galaxy S5. Znamo da su kamere oba telefona skoro pa savršene, ali one mogu biti još bolje. Uz sljedeće korake to ćete jednostavno učiniti, potpuno besplatno. Kamera načini, odnosno funkcije poput Animated Photo, Sports ili Panorama, nude mnogo više kontrole i sposobnosti vašem telefonu dok slika. Neki kamera načini dolaze već unaprijed instalirani, ali Samsung također nudi još dodatne koje možete pronaći u Galaxy Apps marketu na vašem Androidu.

Pokrenite kameru i kliknite na “Mode”.

Zatim listajte do kraja, dok ne dođete do “Download”. Izaberite “Download”, a zatim će vam se prikazati svi novi načini koje nemate a možete preuzeti.

 

Bićete iznenađeni listom dostupnih načina za preuzimanje. Svi su direktno Samsungovi i mogu se preuzeti besplatno što je odlično. Kliknite na onaj koji želite i izaberite instalaciju.

Sada ste pomogli svojoj kameri da za vas radi još bolje snimke, svejedno da li će to biti prelijepa priroda za koju možete koristiti način Panorama ili će to biti hrana na stolu idealna za isprobavanje Food načina.

To bi bilo to. Uživajte u novim mogućnostima vaše kamere.

 
Komentariši