Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Novosti: Uskoro izlazi Vivo Watch sa monitorom za kiseonik u krvi, 18-dnevnim vijekom trajanja baterije

Telefoni.ba

Novosti: Uskoro izlazi Vivo Watch sa monitorom za kiseonik u krvi, 18-dnevnim vijekom trajanja baterije

Sada se pojavilo još dokaza o Vivo Watchu.
Snimke uživo i specifikacije nosive opreme podijelili su na Weibu kineski savjetnik Digital Chat Station.
Vivo Watch mogao bi se predstaviti kasnije ovog mjeseca u Kini po cijeni od oko 150 američkih dolara.

Ako ogroman broj lansiranja pametnih satova na IFA-i jednostavno nije bio dovoljan, mogao bi doći još jedan u obliku Vivo Watch-a.
Više detalja o nošnji sada je procurilo putem kineskog tipstera Digital Chat Station na Weibu. Za razliku od BBK stabilnih partnera iz Oppa i Realmea, Vivo Watch naizgled koristi tradicionalni zaobljeni dizajn satova.
Navodno će biti ponuđen izbor lica od 42 mm i 46 mm sa AMOLED ekranima. Prva opcija ima sličan raspored izbočenih dugmadi kao Samsung Galaxy Watch 3, dok veća jedinica od 46 mm ima ugravirani okvir s više tankih dugmadi na boku. Obje opcije karoserije koriste nehrđajući čelik. Ispod možete vidjeti obje veličine s tri opcije remena.

Karakteristike praćenja zdravlja takođe su uključene u Vivo Watch. Monitor pulsa očito se pridružuje senzoru zasićenosti kiseonikom u krvi, a nosivi uređaj takođe može pratiti kalorijsko sagorijevanje. Sat je takođe vodootporan do 5ATM, ali nismo sigurni da bi plivanje s njegovim kožnim remenima bilo tako sjajna ideja.
Navodno se pojavljuje i Vivo-ov Jovi digitalni asistent, dok je podržan i NFC za mobilna plaćanja. Navedeni radni vijek baterije do 18 dana je jako dobra stvar.
Što se tiče OS-a, tipster ne vjeruje da pokreće Googleov Wear OS, barem ne u Kini. Mogao bi upotrijebiti sličan operativni sistem kao Realme Watch, ali trenutno nema dokaza koji to ukazuju.
Osim toga, možda nećemo morati dugo čekati da to saznamo. Datum izdavanja Vivo Watch-a navodno je zakazan za kraj septembra u Kini. Cijena bi se mogla postaviti na oko 1.000 kineskih juana (~ 146 USD), što bi je smjestilo između ~ 300 Oppo sata i ~ 50 Realme Watch braće i sestara.Related articles

Komentariši