Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Nekoliko Android igrica koje vam preporučujemo

Telefoni.ba

Nekoliko Android igrica koje vam preporučujemo

1.Killer Escape

kil

 

Zamislite da se probudite u hladnom i mračnom podrumu u koji vas je strpao serijski ubica. Vaše jedino rješenje je da pobjegnete. Ova besplatna

Android igrica će vas okupirati neko vrijeme sigurno. Nažalost nema mogućnosti snimanja tamo gdje ste stali i poprilično je kratka. Nadamo se da će u sljedećem update-u ispraviti ovu grešku i malo je više poboljšati.

DOWNLOAD Killer Escape here

 2.Steampunk racing 3D

racing

Steampunk racing 3D trkačka android igrica. Osim toga što treba da budete najbrži, morate i da uništite svoje protivnike.

Prilagodite vozilo sebi, birajte između multiplayer i single player načina, online turniri, 15 staza, HD, i još mnogo toga što će osigurati dobru zabavu.
Nedostatak je to što ima dosta reklama ali opet imajte na umu da je besplatna verzija.

DOWNLOAD Steampunk racing here

 

3.Battle Alert

batlic

Ova besplatna igrica će vas vratiti u period Drugog Svjetskog rata na zabavan način. Veoma dobra grafika i jako interesantan gameplay će vas držati satima zainteresovanim. Upravljajte vašim trupama, resursima, minama, bazama… Ako volite strategiju ovo je  igrica koju morate probati.

DOWNLOAD Battle Alert here

 

4.Gravity racing madness

gravity

Igrica koja će se poigrati sa vašim mozgom. Okrećite gravitaciju tako da držite kuglu stalno i što brže u pokretu. Veoma jednostavna i zanimljiva igrica.

DOWNLOAD Gravity Racing Madness here

 

5.Tupsy-The Furry Little Monster

arcade_game_tupsu_the_furry_little_monster_for_iphone_and_ipad_4

Vodite vašu pernatu zvijer Tupsy kroz seriju izazovnih nivoa. Nivoi su poredani od jako jednostavnih do izuzetno teških. Fizika je na zavidnom nivou i uz odličnu grafiku zabava neće izostati.

DOWNLOAD Tupsy-The Furry Little Monster here
Komentariši