Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Naručeno rekordnih 20 miliona Galaxy S6 i S6 Edge modela

Telefoni.ba

Naručeno rekordnih 20 miliona Galaxy S6 i S6 Edge modela

Novi dizajn Samsungovih flagship modela se pokazao izuzetno dobrim i prihvatljivim na tržištu te onim što se zaista očekivalo od ove kompanije. Zapanjujuća cifra od 20 miliona naručenih modela sigurno će uzdići Samsung na jedan sasvim novi nivo, a o glasinama koje kruže i govore kako će Samsung za 5 godina doživjeti propast mislimo da u ovom trenutku nema mjesta.

Naime, naručeno je 15 miliona Galaxy S6 primjeraka i 5 miliona Galaxy S6 Edge. Ova cifra do sada predstavlja rekord za Samsung. Izvor iz kojeg su potekli ovi podaci, između ostalog navodi i da ima visoko mišljenje o oba modela te ne sumnja da neće postići izuzetan uspjeh.

Ova dva uređaja su nedavno u Barseloni predstavljeni po prvi put javnosti, a u prodaji se očekuju sredinom sljedećeg mjeseca.

Direktor Samsung Electronicsa, Shin Jong-Kyun, ističe kako je povratna infromacija sa strane operatera, a i sa strane korisnika i kupaca na oba nova modela mnogo bolja i veća u odnosu na onu koju su dobili nakon predstavljanja modela Galaxy S5.
Komentariši