Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Najbolje “S Pen” aplikacije za Galaxy Note 4

Telefoni.ba

Najbolje “S Pen” aplikacije za Galaxy Note 4

Jedna od omiljenih značajki na Galaxy Note 4 i jedna od najboljih stvari koja se ikad desila pametnim telefonima je „S Pen/Olovka“. To nije samo olovka. Posmatrajte je kao jedan pametan, osjetljiv na dodir ulazni uređaj, koji dolazi sa hardverom i softverom na Note 4.

To je odličan dodatak za bilo koji uređaj sa velikim ekranom, jedan koji stvarno treba cijeniti.
Evo nekoliko odličnih aplikacija za njeno koršitenje.

 

1. SCRIBBLE RACER

Best-S-Pen-Apps-2 (1)

Za početak smo odabrali igricu Scribble Racer. Odlična, zabavna i prije svega zarazna igrica koristi “S Pen” za iscrtavanje putokaza na stazi dok se krećete. Udarite li u zid, igra je završena. Naravno, postoje i bonusi, koji su strateški smješteni na područjima u kojima ćete udariti u zid, ukoliko niste pažljivi. Scribble Racer je besplatna igra, ali dodaci za stazu se mogu dobiti plaćanjem.

 

2.AUTODESK SKETCHBOOK

Best-S-Pen-Apps-4 (1)

SketchBook je Android aplikacija za crtanje i posebno uređena “S Pen” poboljšana verzija, dostupna je besplatno na Note 4 uređaju.
Dolazi sa svim potrebnim alatkama za crtanje, uz posebne dodatke i postavke za svaku, a kupovinom aplikacije dobit ćete alatke sa dodacima za viši nivo, koje će vam pomoći da kreirate svoje remek djelo. Vjerovatno ste negdje vidjeli neke od videa gdje ljudi crtaju super stvari koristeći “S Pen/Olovku”. Ovo je aplikacija koju većina njih koristi.

 

3.” S PEN” LAUNCHER

Best-S-Pen-Apps-5 (1)

“S Pen” launcher, vam donosi izbornik koji će vam omogućiti da podesite koje od aplikacija i prečica će biti prikazane na početnom ekranu. Izgleda kao i svaki drugi folder, ali je samo prikazan kada izvučete “S Pen”.
Izvorno je dizajniran za Note 2 i Note tablet, ali dobro radi i na Note 3 i 4 uređajima.

 

4. INKREDIBLE

Best-S-Pen-Apps-1 (1)

Aplikacija koja će iskustvo sa “S Pen” i staklenim ekranom, učiniti skoro kao da koristite pravu olovku i papir. Imate potpunu kontrolu nad virtualnom olovkom, kao i puni izbor stilova (dostupnih kupovinom unutar aplikacije) i debljine kojom ćete pisati. Također nudi preciznu kontrolu za izgled, a najbolje od svega, aplikacija vam daje mogućnost mijenjanja i printanja dokumenta, nakon što ste ga sačuvali.

Odlična aplikacija za ljude koji žele da ispolje svoju kreativnost.

 

5. ADOBE PHOTOSHOP TOUCH

Best-S-Pen-Apps-3 (1)

Softver za uređivanje slika za PC i Mac, dostupan je već neko vrijeme i za Android uređaje. Najbolje dolazi do izražaja u paru sa Note 4 “S Pen”.
Pruža vam puno uređivanje slika direktno sa telefona, uključujući i dodatke kao što su magična četkica po kojoj je Photoshop poznat. Postoji razlog zašto stručnjaci koriste Photoshop.
Ne postoji način da čak i najveći i najbolji telefon može podnijeti sve uključeno na desktop verziji Photoshopa, ali mobilna verzija Photoshopa, posebno uparena sa “S Pen”, daje dosta slično iskustvo. Aplikacija dizajnirana za ljude kojima je potreban moćan editor slika
Komentariši