Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Najbolje iOS aplikacije za Septembar 2017!

Telefoni.ba

Najbolje iOS aplikacije za Septembar 2017!
Obično korisniku telefon postane malo nezanimljiv nakon dužeg korištenja, pa se onako zarovimo u potrazi za nekom novom aplikacijom ili igrom, kako bismo osvježili taj osjećaj posjedovanja dobrog telefona. Da bismo vam to olakšali, donosimo spisak najboljih iOS aplikacija za ovaj mjesec, sa kratkim opisima da možete odmah znati da li su te aplikacije dovoljno dobre i za vas. Pa počnimo!

  1. Enlight Photofox

Enlight je bila popularna aplikacija koja je korisnicima nudila da kroz intuitivan intefejs uređuju slike i korisnici su bili veoma zadovoljni. Sada, isti developeri su napravili kameru sa svim tim opcijama, ali kao samostalnu aplikaciju i nazvali su je Enlight Photofox. Ova aplikacija ima nekoliko odličnih mogućnosti. Osim modusa profesionalne kamere koja nudi opcije za visokokvalitetne fotografije, također dolazi i sa automatskim izravnanjem vaših fotografija pri slikanju. Osim toga, dobijate i galeriju filtera kojima možete dodatno napucati slike. Jedina mana je što još dodatnih, naprednih mogućnosti dobijate tek ako se pretplatite.

2. Throwback Stories

Developeri ove aplikacije još uvijek aktivno rade da bi je u potpunosti razvili. Ali zbog lijepog zadatka koji obavlja, morali smo je ubaciti u svoju listu. Ova aplikacija će mnoštvo vaših foto i video zapisa iz jednog dana ili perioda pretvoriti u jednu malu priču. Nešto slično kao što Google Asistent radi na Google Photos. Nudi i opciju da svoje priče podijelite na Facebooku ili Instagramu.

3. Raccoon

Ova aplikacija je namijenjena stidnim ljudima. Ona je društvena mreža za zabavu. Imate 60 sekundi i selfi-kameru, da podijelite šta god možete. Također, možete svoje vrijeme provesti gledajući tuđe priče. Eh, današnje društvene mreže…

4. Questr App

Sigurni smo da imate dosta obaveza koje morate obaviti svaki dan. Također, vjerujemo da imate i životne ciljeve. Ova aplikacija vam omogućava da dnevne zadatke poredate kao dnevne zadatke i šalje vam notifikacije kako biste ih i ispunili. Aplikacije prelijepo izgleda, a ujedno vam pomaže da uradite sve što ste taj dan planirali.

5. Daily Blends

Volite li Smoothieje? Da li želite sebi napraviti jedan Smoothie? Ova aplikacija će vam pomoći da to uradite. Ima ogromnu bazu podataka smoothija koje možete napraviti kod kuće. Štaviše, lijepo izgleda, pa vam omogućava da ugodno pravite svoje smoothieje i uživate u njima.

I to je to za ovaj mjesec! Uživajte sa novim aplikacijama!
Komentariši