Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Najbolje aplikacije za zaradu novca preko vašeg Androida

Telefoni.ba

Najbolje aplikacije za zaradu novca preko vašeg Androida

Kada gledate u svoj telefon vjerovatno više razmišljate o tome koliko novca trošite, a ne o tome kako da dodatno zaradite. Mnogi uređaji koštaju mnogo novca, ali postoje aplikacije koje vam mogu pomoći da zaradite nešto novca čak i preko vašeg telefona. U nastavku teksta pogledajte neke koje smo izdvojili.

Google Opinion Rewards

Možda vas iznenađuje činjenica da Google ima aplikaciju koja pomaže drugima u zaradi novca. Zaista je tako te uz Google Opinion Rewards možete zaraditi Google Play kredit ispunjavajući ankete. Dolaziti će vam notifikacije onda kada je za vas spremna neka anketa i jedino što trebate je da odvojite par minuta kako biste odgovorili na nekoliko pitanja i to je to. Kada završite, dobijate određeni iznos kredita sa kojim možete kupiti neke aplikacije na Google Play marketu, muziku i slično.

google_opinion_rewards-w628


MintCoins

MintCoins aplikacija vam daje šansu da zaradite novac na mnogo načina: preuzimanjem besplatnih aplikacija, gledanjem videa, registrovanjem na neke sajtove i pozivanjem vaših prijatelja da učine isto. Tu su također i ankete koje donose dodatnu zaradu. Čim skupite najmanje 1$, vaš novac možete prebaciti na PayPal račun – ili čekajte da skupite mnogo više.

mintcoins-w628


 

iPoll

Google Opinion Rewards nije jedina aplikacija koja pruža mogućnost zarade novca preko anketa. iPoll  aplikacija funkcioniše na veoma sličan način nudeći vam mnogo misija da odradite. Neke zavise od vaše lokacije na kojoj se nalazite, neke mogu biti izvršene od strane bilo koga bez obzira na mjesto boravka. Uz ankete možete biti dodatno upitani da uploadujete sliku ili video. Novac možete prebaciti na PayPal račun ili ga iskoristiti na Amazonu ili iTunesu.

ipoll-w628


 

Earn Money

Naziv aplikacije sve govori – aplikacija dizajnirana s ciljem da vam pomogne zaraditi novac. Ukoliko ste isprobali već neku od prethodno navedenih aplikacija, i ova vam se može učiniti njima sličnima. Skoro je identična MintCoinsu, ali mnogi zadaci zavise od mjesta na kojem se nalazite. Npr, neke zadatke nećete moći ispuniti u Bosni i Hercegovini, ali hoćete u Americi. Kako god, isplati se pokušati, a zarađeni novac od gledanja videa, instaliranja aplikacija i sl. možete prebaciti na PayPal račun.

earn_money-w628


 

Rewardable

Rewardable je aplikacija dizajnirana najviše za američko područje, ali neki zadaci se mogu ispunjavati i na drugim područjima. Opisani su kao “virtuelni zadaci” i mogu se ispunjavati od strane bilo koga – tokom procesa registracije trebate samo upisati zip kod, odnosno poštanski broj. Novac također prebacujete na PayPal.

rewardable-w628


 

AppCasher

Ako želite da budete plaćeni dok testirate nove aplikacije, onda je ovo prava aplikacija za vas. Možete zaraditi kredit za instaliranje i pokretanje aplikacija kojeg možete pretvoriti u poklon kartice kojima možete kupovati na Amazonu ili iTunesu, a također novac možete prebaciti na PayPal račun, ukoliko to želite. Možete pozvati i vaše prijatelje koji vam mogu donijeti dodatnu zaradu tako što će koristiti vaš posebni kod.

appcasher-w628


Da li ste isprobali neku od ovih aplikacija ili možda znate za neke bolje i provjerenije?
Komentariši