Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Najbolje aplikacije za 2015-u godinu

Telefoni.ba

Najbolje aplikacije za 2015-u godinu

1. Najbolje muzičke i TV aplikacije

Naši telefoni su mali medijski centri gdje možemo gledati filmove ili TV emisije i slušati raznu muziku. Sa hardverom koji imamo unutar našeg uređaja želimo dobiti najbolje
iskustvo gledanja i slušanja muzike zar ne ?

Jedan od favorita za reporduciju muzike je Poweramp. To je sjajan način za uživanje u vašoj omiljenoj muzici, s milion mogućnosti s tim da podržava bilo koju vrstu datoteke.
Ne možete pogriješiti s Poweramp-om.

androidpit-poweramp-screenshot

 

2. Najbolje poslovne aplikacije

Smartphone nisu samo lijepi prikaz sadržaja, oni se također mogu koristiti za pravljenje sadžaja također. Bilo u pisanom obliku ili u vidu proračunskih tabela pa čak i za video uređivanje postoje aplikacije i za to.

Expensify je odlična aplikacija za jednostavno upravljanje proračunima.

Možete ga napraviti jednostavnim ili kako je navedeno u njegovom opisu možete ga napraviti onako kako želite s mogućnošću pračenja vaše potrošnje
u jednostavnom formatu za korištenje. To je velika besplatna aplikacija koja vam potrebna ako želite vidjeti gdje trošite novac.

expensify

 

3. Najbolje aplikacije za sigurnost i performanse

Android sigurnost je sporna tema i ima mnogo argumenata na temu o sigurnosti sistema. Ipak zadržite sigurnost i provjerite neke od preporučenih aplikacija za sigurnost kao i za optimiziranje performansi vašeg sistema.

AVG je jedan od najboljih besplatnih aplikacija za anti-virus za Andorid.Čak i ako je vaš browser kao i preuzimanja sigurna upotpunite tu sigurnost.

Nikada ne možete biti previše oprezni. Provjerite AVG sistem zaštite.

avg

 

4. Najbolje GPS aplikacije i aplikacije za vrijeme

Ima dosta dobrih dostupnih aplikacija za vrijeme sa više funkcionalnosti i uvjerljive preciznost nego što se može naći na standranoj Android aplikaciji.
Gledali smo neke najbolje aplikacije i GPS aplikacije koje bi vam pomogle na otvorenom.

Yahoo! Weather je jedna od sjajnih aplikacija koju su jednostavne za korištenje i nudi sve informacije koju su vam potrebne na prvi pogled. Također dolazi sa lijepim widget-ima.

Više o aplikacijama za vrijeme pogledajte na linku: Najbolje aplikacije za vremenske prognoze

androidpit-yahoo-weather

 

5. Najbolje fitnes i lifestyle aplikacije 

Ako želite da izgubite nekoliko kilograma ili da upoznate nove ljude, imamo aplikaciju koja vam može pomoći.

Calore Counter by MyFitness PAL pruža odličan način da izgubite težinu i ostanete u formi. Jednostavno unesite svoju težinu i visinu i Calorie

Counter će vam reći koliko kalorija možete unijeti svaki dan dok gubite na težini. To zahtijeva malo truda od strane korisnika ali vrijedi.

androidpit-myfitnesspal

 

 

 
Komentariši