Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Lenovo Vibe Z3 Pro će biti predstavljen 23. marta

Telefoni.ba

Lenovo Vibe Z3 Pro će biti predstavljen 23. marta

Na MWC-u, kada je u pitanju kompanija Lenovo, centar dešavanja bio je nesumnjivo njihov foto-orijentirani Vibe Shot. Nedvojbeno uređaj koji je dosta intrigantan ali ostavlja prostora za neka poboljšanja u nekim ključnim područjima.

Međutim, ova poboljšanja možemo očekivati na njihovom novom Vibe Z3 Pro uređaju, čije se predstavljanje očekuje u martu, 23., a kompanija Lenovo nas drži u neizvjesnosti po pitanju ovog uređaja.

O Vibe Z3 Pro se pričalo neko vrijeme, čak su se pojavile i neke fotografije kao i specifikacije vezane za uređaj, ali onda je iznenađujuće uveden Vibe Shot za koji se poslije tvrdilo da je zapravo on na fotografijama. Bilo kako, izgled Vibe Shot smartphonea je ipak sasvim drugačiji, tako da barem možemo tvrditi da specifikacije koje su se pojavile u javnosti pripadaju Vibe Z3 Pro uređaju.

Očekuje se da će nasljednik sposobnog Vibe Z2 Pro phableta biti opremljen sa Snapdragon 810, 4GB memorije, 5.5-inčnim ekranom i 4000mAh baterijom.

Naravno sve ovo osim datuma predstavljanja je zapravo više nagađanje. Ali nećemo dugo čekati na informacije s obzirom da je službeno predstavljanje Vibe Z3 Pro za dvije sedmice.
Komentariši