Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Koristite li vi ove čudne aplikacije?

Telefoni.ba

Koristite li vi ove čudne aplikacije?

LookFor

LookFor je aplikacija, koja će vam pomoći da lakše dođete do vaših prijatelja kada ste u gužvi. Aplikacija je dizajnirana kako bi se korstila na koncertima, sportskim događajim i klubovima, kada se u mraku razdvojite od prijatelja. Trepćuće svjetlo na ekranu telefona omogućit će vam da vas prijatelji lakše pronađu.

 

lookforapp3 (1)

 

iBeer

Jest da govorimo o aplikaciji koja je izašla 2007. godine, ali to što je starija i jedna među prvim aplikacijama, ne čini je i dobrom. Pogledajte Super Mario Brothers. I dalje popularna igrica, baš kao što je to bilo 80-ih godina. U svakom slučaju, iBeer čini da vaš telefon izgleda kao da ima pivo u njemu i da ga pijete.

images (16)

 

Any Ghost Huntingr

Aplikacija koja pronalazi duhove. Neki od vas se možda plaše duhova i doživjeli su neka čudna iskustva po tom pitanju. Da telefon ima tu tehnologiju za detekciju i snimanje duhova, i da vam je za to potreban samo softver, kojeg ćete aktivirati, zvuči pomalo smiješno.

screen520x924

 

Yo

Za finansiranje, ova aplikacija je dobila čitavih 1.2 miliona dolara, i sve što radi je slanje riječi „Yo“ drugom korisniku aplikacije. Samo to. Ima ljudi koji troše 1.2 miliona dolara na aplikaciju koja kaže „Yo“.

images (17)

 

Aggravate Nails On Chalkboard

Ova aplkacija će učiniti da kad pređete prstima preko ekrana zvuči kao da grebete noktima po tabli.

mzl.ofyqzbqd
Komentariši