Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Kako simulirati blic za uspješan noćni selfie na iPhone uređaju

Telefoni.ba

Kako simulirati blic za uspješan noćni selfie na iPhone uređaju

Nedostatak blica na iPhone uređaju, i većini pametnih telefona u cjelini, jedan je od problema koji stoji između vašeg lica i odličnog noćnog selfiea. Kako bi izbjegli blic LED svijetla u vašim očima iz intimne udaljenosti, neki proizvođači, ali ne i Apple, razradili su manje oštre načine za rješenje ovog problema.

U osnovi, neki pametni telefoni, poput LG G3, imaju mogućnost da pretvore svoj ekran u puni sjaj i osvijetle lice neposredno prije slikanja selfiea. Tehnika nije vrlo efikasna, ali kada snimate u mrklom mraku, to je definitivno bolje nego ništa.

Sada zahvaljujući proizvođaču PoomSmart, vlasnici iPhone uređaja imaju ovu funkciju na raspolaganju. U ovom tutorialu objasnit ćemo vam kako da instalirate FrontFlash i dobijete noćni selfie.

1.

Otvorite Cydia na vašem uređaju i potražite FrontFlash. Nakon što se u pretraživaču pojavi aplikacija  kliknite na nju i izvršite instalaciju.

25

 

2.

Kako bi izvršili konfiguraciju aplikacije, idite na Postavke, a zatim na FrontFlash. Prve dvije opcije govore same za sebe. U Color profile stvari postaju zanimljive.

55

3.

Sada je ostalo da samo izaberite željenu boju i spremni ste za snimanje noćnog selfiea.

555

 

4.

Kada pokrenete prednju kameru, pojavit će vam se flash ikona sa lijeve strane. Aktivirajte je i snimite fotografiju po vašem zadovoljstvu.

88
Komentariši