Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Kako da vidite sve slike koje ste slali prijateljima preko Messengera?

Telefoni.ba

Kako da vidite sve slike koje ste slali prijateljima preko Messengera?

Slanje slika prijateljima preko Facebook Messengera je super način da sa njima podijelimo neke od naših omiljenih trenutaka. Međutim, možda će vas iznenaditi činjenica da su slike koje ste dijelili sa prijateljima ipak ostale sačuvane. Ukoliko biste voljeli da ih ponovno vidite, to možete učiniti direktno preko Facebook stranice ili preko Messenger mobilne aplikacije.

Ako želite pogledati putem aplikacije prvo je pokrenite, onda izaberite konverzaciju s jednim od vaših prijatelja, kliknite na meni a zatim na “Pogledaj podijeljene fotografije” ili “See shared photos”.
To bi otprilike trebalo izgledati ovako:

Ukoliko ovaj tekst čitate dok ste za računarom i želite pogledati fotografije direktno preko Facebook stranice, i to je veoma lahko. Otvorite inbox, izaberite konverzaciju sa prijateljem a zatim u desnom gornjem uglu kliknite na “Actions”, potom na “View photos in thread.” Slikovito objašnjenje imate ispod:

 

Što se tiče iOS-a, postupak je skoro pa isti. Otvorite bilo koju konverzaciju u Messenger-u, kliknite na znak “i” u gornjem, desnom uglu a zatim na slike. I to bi bilo to. Sada imate pristup nekim možda čak i zaboravljenim slikama. Možete ih snimiti te raditi s njima što god želite.
Komentariši