Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Izgled novih Galaxy modela: Galaxy S6 Edge i Galaxy S6!

Telefoni.ba

Izgled novih Galaxy modela: Galaxy S6 Edge i Galaxy S6!

Najnovije slike koje su procurile u javnost su odgovorile na gomilu pitanja koje smo ovih dana imali u vezi novih Galaxy modela. Još samo par dana nas dijeli od zvaničnog uvida u uređaje koji su trenutno u centru pažnju, a razne glasine i dalje stižu sa svih strana. Posljednje slike dolaze sa XDA Developers foruma koje pokazuju S6 Edge odmah do novog Galaxy S6.

Velika home tipka na S6 modelu i izgled sa strane su već nekoliko puta viđeni u prethodnim slikama koje su postepeno izlazile u javnost. Iz ove perspektive ne možemo vidjeti zakrivljeni ekran, ali po informacijama koje imamo, zakrivljeni ekran nas zaista očekuje na Edge modelu.

samsung-galaxy-s6-leak-5

Slike koje ćete vidjeti ispod, donijeti će vam bolji uvid u to kako bi novi modeli zapravo mogli izgledati. Ukoliko ćemo zaključak donijeti na osnovu slika, ne očekuje nas ništa spektakularno: metalni, bijeli modeli, sekundu različite tipke od tipki prethodnika i to je to. Još jedan tipični Galaxy model. Više izgleda kao evolucija klasične Galaxy serije, nego kompletna promjena dizajna o čemu se mnogo šaputalo.

samsung-galaxy-s6-1

samsung-galaxy-s6-2

samsung-galaxy-s6-3

samsung-galaxy-s6-side

Svakako da nam se više dopada ovaj dizajn nego dizajn kod Galaxy S5 modela, mada ćemo morati sačekati još malo kako bismo se uvjerili u istinitost ovih slika.

U međuvremenu, kako se vama čine novi Galaxy telefoni? Podsjećaju li vas na iPhone?


 
Komentariši