Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

iOS: Besplatna igra sedmice!

Telefoni.ba

iOS: Besplatna igra sedmice!

Imamo još jednu aplikaciju koja je postala besplatna u App Storeu kao dio promocije Aplikacija Sedmice. Ovaj put imamo edukativnu igru punu akcije nazvanu Toca Life: School, razvijenu posebno za demografiju od 6 do 8 godina starosti.

Ime Toca je prilično dobro poznato među sličnim aplikacijama namijenjenim razvoju vještina za djecu. Kao što se može naslutiti iz imena, Toca Life: School vas vodi u svakodnevni život škole. Djeca mogu oblikovati događaje u proširenom svijetu unutar aplikacije, baš kao u bilo kojem drugom djelu Toca Life serije.

Strogo govoreći, ovo nije generalno igra budući da nema različitih ciljeva, rezultata, nivoa ili nečeg sličnog tome. Cijela igra se bazira na našoj mogućnosti da komuniciramo sa različitim likovima i predmetima na nekoliko mjesta, i ovisi jedino o mašti djeteta, o tome što dijete može uzeti iz ovih situacija i o vrsti priče koja će biti stvorena za ove likove.

Toca Life: School sveukupno sadrži pet lokacija – školsku zgradu, kafeteriju, kuću, igralište, klub i skladište. Možete dodati bilo koji drugi lik iz ponude likova koji se već nalaze na ovim lokacijama, i ako ste se previše odmakli od originalne postave, možete sve vratiti nazad u originalni oblik na glavnom ekranu. Možete snimiti vlastite priče dodirom na ikonu u gornjem desnom uglu; štoviše, djeca mogu naglas pričati priče o događajima na ekranu, a aplikacija će ih snimiti.

Toca Boca aplikacije su odlične zato što vam nisu potrebne nikakve jezične vještine da bi ih mogli igrati. Isto je i s Toca Life: School. Ova aplikacija je postala besplatna na tjedan dana umjesto redovne cijene od 3 eura, te nema kupnje unutar aplikacije ili oglasa.
Komentariši