Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Huawei objavio poster koji potvrđuje predstavljanje na dolazećem MWC 2015

Telefoni.ba

Huawei objavio poster koji potvrđuje predstavljanje na dolazećem MWC 2015

Dok neke kompanije otkazuju predstavljanje svojih uređaja na Mobile World Congressu ove godine, Huawei ipak nije jedna od takvih. Naime, nedavno su objavili poster na kojem je ispisan logo “The next is here”.

Očekujemo da vidimo nekoliko uređaja od ove kompanije, uključujući i 3 sata ili narukvice pod imenom Huawei o kojima se mnogo piše ovih dana. Po glasinama koje su procurile, P8 flagship će biti predstavljen, a možda i neće. Dakle, još ništa nije 100% sigurno. Kriva linija koja se vidi na posteru možda asocira na uređaj koji će biti zakrivljen kao npr- LG G Flex ili samo nagovještava TalkBand B2 čije predstavljanje je već potvrđeno i zakazano za budući MWC.

Huawei kompanija je također spremna da pusti u prodaju Honor X2 model koji će imati Full HD ekran od 7 inča, HiSilicon 925 procesor, 3GB RAM-a i bateriju 5500mAh. TalkBand B2 narukvica će možda doći sa zakrivljenim OLED ekranom i mogućnošću poziva sa odvojenom Bluetooth slušalicom.Huawei ima zakazanu konferenciju na MWC 1. marta te ćemo tada saznati više detalja.

 
Komentariši