Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Glasine o novom HTC Desire A55

Telefoni.ba

Glasine o novom HTC Desire A55

Izgleda da HTC ima više od jednog pametnog telefona u rukavu koje će lansirati u sljedećih nekoliko sedmica. Sudeći po posljednjim glasinama, ova kompanija priprema još jednog člana Desire linije u kojem će biti upakovan osmojezgreni procesor i zanimljive nove funkcije video snimanja.

Ovaj posljednji izvještaj dolazi od dobro znanog oglašivača koji je dosad iznio mnoge vjerodostojne nagovještaje. Ukoliko su specifikacije koje su procurile u javnost tačne, novi Desire A55 bi trebao imati 2GHz osmojezgreni 64-bit MediaTek MT6795 procesor sa 3GB RAM-a i super jasnom i oštrom kamerom od 20 megapiksela.  Navodni ekran bi trebao biti veličine 5 inča, a operativni sistem kojeg će pokretati će biti Android 5.0 Lollipop sa HTC-ovim Desire Sense 7.0 sučeljem.

MediaTek MT6795 procesor je dostojan podržavanja full HD video snimanja od nevjerovatnih 480fps. Ovo bi moglo značiti da će imati način za montiranje extra  usporenih snimaka. Dodatne glasine kažu da bi se mogao pojaviti na tržištu već ovog mjeseca, što znači da nas dijeli tek sedmica do dvije do prvog upoznavanja sa novim Desire-om.

 
Komentariši