Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Dolaskom S6 smartphonea, Samsung nas podsjeća na vodootporni Galaxy S5

Telefoni.ba

Dolaskom S6 smartphonea, Samsung nas podsjeća na vodootporni Galaxy S5

Samung je očito veoma zauzet pripremama najave za novi Galaxy S6 i Galaxy S6 Edge, koji će svečano biti predstavljeni u nedjelju, 1. Marta. Ali kompanija nije zaboravila na svoj trenutno aktuelni Galaxy S flagship S5, koji je dostupan od Marta 2014. godine.

U kratkoj reklami za Galaxy S5, koja je emitovana sinoć na ABC-u, za vrijeme 87 Academy Awards dodjele, Samsung nas podsjeća da je Galaxy S5 otporan na prašinu i vodu (IP67 certifikat), nazivajući uređaj “neodoljivim i dizajniranim za senzaciju”. Ovim riječima, nije jasno da li će novi Samsungov smartphone S6 biti vodootporan kao i njegov prethodnik.

Važno je napomenuti, da Samsung i dalje nastoji da proda što više S5 uređaja, prije nego što Galaxy S6 izađe u prodaju (ne znamo kada će biti dostupan za kupit, ali očekujemo da će to biti krajem Marta ili najdalje u Aprilu).

Trenutno, otključan Galaxy S5, možete nabaviti u SAD-u za manje od 500 dolara. Pitanje je ko je spreman da izdvoji taj novac, kada će uskoro biti dostupan novi Galaxy S6 smatphone, i mnogi drugi uređaji drugih kompanija, koji čekaju na svoje predstavljanje.
Komentariši