Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Disney India najavljuje ICC Pro Cricket 2015 igru za iOS, Android, PC, DTH

Telefoni.ba

Disney India najavljuje ICC Pro Cricket 2015 igru za iOS, Android, PC, DTH

ICC Cricket World Cup bi za oko pet dana trebala biti spremna za mobilne uređaje i računare te željno iščekujemo da se okušamo u kriketu na ovaj način. Dok je australijski dtudio Big Ant’s Don Bradman Cricket  najavljen po rasporedu za iduću sedmicu, Disney India je rezervisala ICC Pro Cricket za petak, a pokretati će se na iOS-u, Androidu, Mobile-u, DTH-u i računaru.

Igra je razvijena od strane Indigames-a kompanije koju je Disney preuzeo 2013. godine a koja ima pozamašan rekord uspješnih kriket igara iza sebe, poput Cricket Fever Challenge, World Cup Cricket Fever i Cricket T20 Fever.

Žele da razviju najbolju moguću kriket virtuelnu igru, a kažu kako je simulacijska igra sa visokom kvalitetom igranja i odličnim vizuelnim doživljajem ICC Pro Cricket 2015 tek početak njihovih planova i vizija. Također ističu da će biti trenutno najbolja igra tog tipa koja će korisnicima približiti iskustvo igranja kriketa koliko je to maksimalno moguće te se nadaju da će korisnici uživati u igri onoliko koliko uživaju u gledanju svjetskog kupa u kriketu.

Kada to bude moguće, korisnici će moći preuzeti igru sa njihove oficijalne web stranice za 9.99$. Za Android i iOS, Disney je pripremio freemium verziju ove aplikacije.

 Related articles

Komentariši