Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Apple Watch najranije u aprilu

Telefoni.ba

Apple Watch najranije u aprilu

Apple je prethodne godine izvijestio da će se njihov prvi sat početi prodavati početkom 2015-e godine, međutim prije par dana su objavili vijest da će krenuti sa prodajom u aprilu, dok je razvijanje aplikacija već u toku. Najjeftini će koštati 349$. The lowest-end Apple Watch will cost $349. Sat su najavili u septembru na istom događaju na kojem su predstavili iPhone 6 i iPhone 6 Plus.

Apple Watch je prva nova kategorija proizvoda nakon magičnog iPad-a iz 2010-e godine. Još jedan podatak koji se plasirao u javnost je da će Apple tokom ove godine na tržište izbaciti još neke nove, zanimljive proizvode pored telefona, tableta i računara. Da je to koliko-toliko istina, govori nam već najavljeni Apple Watch kao i novo mobilno plaćanje Apple Pay.

Cook, glavni izvršni direktor Apple-a je rekao da koristi sat svaki dan i da jednostavno ne može živjeti bez njega. Također je rekao da cjelokupni program razvijanja napreduje odlično te da iza Apple Watch-a stoji ogroman broj programera.

Iako su obavijestili o datumu lansiranja sata, ipak nisu ponudili više informacija o cijenama i funkcijama. Kao što smo već spomenuli, najjeftinija varijanta će koštati 349$, a cijene za ostale će biti još veće.

Apple Watch će navodno biti ponuđen u dvije veličine, 3 kolekcije (Apple Watch, Apple Watch Sport i Apple Watch Edition) te 5 različitih brendova.

 
Komentariši