Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Stigao je Android 8.0 Oreo za Sony Xperia XZ i XZs uređaje!

Telefoni.ba

Stigao je Android 8.0 Oreo za Sony Xperia XZ i XZs uređaje!

Xperia XZ Premium uživa u ukusnom Oreo Androidu od prošlog mjeseca, a sada su još dva Sony pametna telefona konačno spremna da se pridruže zabavi. Japanska kompanija je počela sa slanjem nadogradnje na Android 8.0 za Xperia XZ i Xperia XZs modele.

U oba slučaja, novi softver dolazi sa kodnim brojem 41.3.A.0.401. Veličina nadogradnje za preuzimanje je oko 1,2GB, zato se uvjerite da imate dovoljno mobilnog interneta ako je preuzmete na taj način – ili samo koristite Wi-Fi. Nadogradnja će pristizati tokom novembra mjeseca.

Isti Oreo program bi trebalo da se krene za Xperia X Performance uređaj uskoro, a izgleda da Sony želi da završi godinu sa velikim brojem uređaja koji će biti nadograđeni.

Kao što možete vidjeti na fotografiji iznad, kompanija pominje da je uključena funkcija “Podsjetnici” koja se sastoji od “korisnih uputstava” za nedovršene zadatke kao što su nacrti e-pošte i poruka, a Xperia Actions (inteligentno predložene postavke zasnovane na vašoj upotrebi) sada dobija nove igrice i funkcionalnosti vezana za putovanje.
Komentariši