Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Specijalna verzija HTC U Ultra uređaja uskoro u Europi!

Telefoni.ba

Specijalna verzija HTC U Ultra uređaja uskoro u Europi!

HTC U Ultra dolazi u dvije verzije. Jedna ima 64GB interne memorije i Gorilla Glass staklenu zaštitu preko ekrana, a druga se može pohvaliti sa 128GB interne memorije i safirim staklom preko ekrana. Prva verzija je dostupna na mnogim tržištima već neko vrijeme, ali ova druga je do sada bila ograničena samo na domaće tržište kompanije Tajvana. To će se uskoro promijeniti.

Početkom 18. aprila, HTC U Ultra verzija sa staklom od safira će biti dostupna u Europi. Istina, prve zemlje će biti Njemačka i Švicarska. Kao što se i očekuje, on će biti sve samo ne jeftin. U stvari, moraćete da izdvojite 849€ za jedan takav. Napomenimo i to da standardna verzija HTC U Ultra sa Gorilla Glass zaštitom košta 699€. To je 150€ više jer kod specijalne verzije plaćate za dodatni prostor interne memorije i fensi zaštitu ekrana.

Kad smo kod toga, safirno staklo zauzima vrlo visoku poziciju na Mohsovoj skali mineralne čvrstoće, postigao je čak 9 od mogućih 10 bodova. Tako da neće biti u stanju da ga ogrebe ništa osim dijamanta.
Komentariši