Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Sony Xperia XA2 i XA2 Ultra telefoni će imati hibridne i dual SIM ulaze!

Telefoni.ba

Sony Xperia XA2 i XA2 Ultra telefoni će imati hibridne i dual SIM ulaze!

Sony je nedavno predstavio tri nova uređaja višeg srednjeg ranga: Xperia XA2, XA2 Ultra i Xperia L2 modele. Ovi novi Android telefoni su lansirani ispred sljedeće generacije premium ponude, koju očekujemo, biti će predstavljeni na predstojećem Mobile World Congressu. Videli smo informaciju da postoji 120-stepeni selfie kamera. Telefoni su sada na prednarudžbi za Best Buy u slučaju da se pitate.

Sony Xperia XA2 će biti dostupan sa podrškom za dual SIM. Oba, i XA2 i XA2 Ultra telefona imaju dual-SIM verziju. Koristite dvije Nano SIM kartice ili izaberete da koristite hibridnu SIM varijantu – microSD i SIM kartice. Xperia XA2 i Ultra mogu da primi dvije SIM kartice i jednu memorijsku karticu. Sony Xperia L2 će također imati Dual SIM verziju.

Da bacimo pogled na specifikacije, Sony Xperia XA2 će imati 5,2-inčni Full HD ekran, 23MP zadnju kameru, 4K mogućnost snimanja sa 120fps sporim snimanjem video zapisa, super-širokougaonu 8MP selfie kameru od 120 stepeni, Qualcomm Snapdragon 630 procesor, Qnovo Adaptive Charging, Smart Stamina mod i 3300mAh-a bateriju. XA2 Ultra će imati skoro iste specifikacije, ali sa većim 6-inčnim Full HD ekranom i 3500mAh-a baterijom.
Komentariši