Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Poznate sve ključne specifikacije novog HTC U11 Life uređaja!

Telefoni.ba

Poznate sve ključne specifikacije novog HTC U11 Life uređaja!

Program -Android One- se nastavlja, porastao je od pepela i sada sve češće lansira nove pametne telefone po povoljnijoj cijeni. Xiaomi Mi A1 i Moto X4 su dio novog talasa Android One uređaja, a uskoro će im se pridružiti i HTC U11 Life model.

Danas smo dobili informacije o svim ključnim specifikacijama ovog modela, zahvaljujući izvoru koji je u prošlosti bio tačan u odnosu na HTC telefone. Za U11 Life kažu da ima 5,2-inčni 1080p ekran, glavnu kameru od 16 megapiksela i također 16 megapiksela prednju kameru za super selfije i video pozive.

Uređaj pokreće Qualcomm Snapdragon 630 čipset (poput Moto X4), a baterija je od 2.600mAh-a. Biće ponuđene dvije verzije: prva će imati 3GB RAM-a uz 32GB interne memorije i druga sa 4GB RAM-a i 64GB interne memorije. Funkcija Edge Sense koja vam omogućava da stisnete okvir za obavljanje nekih akcija će također biti prisutna i na U11 Life modelu, zajedno sa USonic slušalicama i IP67 otpornosti na vodu i prašinu. U11 Life će raditi na Android 8.0 Oreo operativnom sistemu od prvog dana kupovine.

Cijene su još uvijek misterija, ali će Moto X4 (model koji je dosta sličan) imati cijenu od 399 dolara.
Komentariši