Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Poznate cijene Huawei P10 i P10 Plus uređaja!

Telefoni.ba

Poznate cijene Huawei P10 i P10 Plus uređaja!

Do sada smo imali priliku da vidimo neke od glavnih informacija o novim Huawei vodećim uređajima, slikovni prikaz ovih modela, razne mogućnosti boja, navodni zakrivljeni ekran i senzor otiska prsta. Sada imamo informacije koliko će telefoni koštati u Kini, a cijene mogu poslužiti kao pokazatelj cijena za ostatak svijeta.

Huawei P10 dolazi u tri verzije – prva je sa 4GB RAM-a i 32GB interne memorije, a cijena je 508 $: druga verzija ima 4GB RAM-a i 64GB interne memorije, koja dolazi po cijeni od 595$: i treća također i najmoćnija – dolazi sa 6GB RAM-a i 128GB interne memorije, a cijena ove verzije je 683$.

gsmarena_002

Već je poznato da će uređaji posjedovati Kirin 960 čipsete, octa-core procesore i dual-zadnje kamere poznatog Leica brenda.

Tu nam je i nešto veći brat po imenu Huawei P10 Plus koji dolazi u dvije verzije – prvom sa 4GB RAM-a i 64GB interne memorije po cijeni od 726$ i drugom snažnijom verzijom sa 6GB RAM-a i 128GB interne memorije koja će koštati 828$). Mi još uvijek ne znamo šta to tačno čini Huawei P10 Plus moćnijim uređajem, ali veći zakrivljeni ekran sigurno.

Huawei P10 i P10 Plus će biti predstavljeni na proljeće, vjerovatno u mjesecu martu ili aprilu.
Komentariši