Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Jaybird izdaje nove bežične slušalice – Jaybird Runs!

Telefoni.ba

Jaybird izdaje nove bežične slušalice – Jaybird Runs!

U posljednjih godina dana, skoro svi proizvođači su krenuli u pravcu bežičnih uređaja. Od toga da izbacuju 3.5mm priključak za slušalice do unapređivanja Bluetooth komunikacije pomoću BT5, stvarno se čini kao da se krećemo ka potpuno bežičnom svijetu. Da li je to dobro ili ne – mišljenja se razlikuju.

Ali kada jedna velika kompanija, poznata po proizvodnji odličnih audio uređaja, odluči da napravi potpuno bežične Bluetooth slušalice, onda moramo obratiti pažnju na to što nude.

Objavljene su slike njihovih Jaybird Runs slušalica, set koji će da se natječe sa Samsungom i Apple-om. Iako ove izgledaju slično kao slušalice konkurencije, kada je na njima ime Jaybird, nadamo se da će imati jednako dobar zvuk kao i ostale slušalice iz ove kompanije. Svaka strana ima bateriju koja traje po četiri sata, a obećan je odličan, kristalno čist zvuk. I dok četiri sata ne zvuče kao mnogo vremena, pet minuta na punjaču navodno će napuniti bateriju da traje jedan sat.

Također su najavljene i Jaybird Freedom 2, koje su nova verzija istoimenog prethodnika, a uglavnom se radilo na dizajnu kako bi slušalice bile udobnije u vašim ušima. Također traju po četiri sata, ali dolaze sa malom clip-on baterijom koja će dodati još četiri sata.  Otporne su na vodu, pa  bi trebalo da možete da ih koristite i po kiši, a možete podesiti zvuk kroz aplikaciju ove kompanije.

Nove Jaybird Runs će koštati $180, a Freedom 2 $150 kada budu puštene u prodaju – 7. Oktobra.
Komentariši