Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

HTC One X10 zvanično dolazi sa baterijom od 4,000mAh-a!

Telefoni.ba

HTC One X10 zvanično dolazi sa baterijom od 4,000mAh-a!

HTC One X10 će se uskoro naći u prodaji, a uređaj je sada naveden na ruskom sajtu tajvanske kompanije. Popis otkriva da telefon pokreće MediaTek Helio P10 SoC i da posjeduje 5,5-inčni full HD ekran.

RAM telefona je 3GB, dok je interna memorija 32GB (proširiva do 2TB putem microSD kartice). Smartphone ima glavnu kameru od 16 megapiksela i 8MP prednju za super selfije i video pozive. Mjere su 152,9 x 75,6 x 8,23 mm i teži 175g. Baterija (kao što stoji u naslovu) je kapaciteta 4,000mAh-a.

“HTC One X10 posjeduje predinstaliranu opciju Boost + sistem”, kažu u kompaniji. “Taj režim optimizacije dinamički upravlja svim resursima uređaja i povećava performanse u skladu sa trenutnim potrebama i zadacima.”

“Kada pokrenete igru recimo, Boost + automatski optimizira rezoluciju koja izbjegava nepotrebnu potrošnju energije i produžava vrijeme rada.”

Tu od ostalog imamo senzor za otisak prsta na leđima, a uređaj također nudi i podršku za dual-SIM. Prema informacijama, HTC One X10 će se naći u prodaji u toku ovog mjeseca u Rusiji, a uređaj će imati cijenu od 19.990RUB (što je negdje oko 355$) i on će biti dostupan u srebrnoj i crnoj boji.
Komentariši