Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Dostupne nove informacije o LG G7 uređaju!

Telefoni.ba

Dostupne nove informacije o LG G7 uređaju!

Ništa još nije sigurno, ali ono što jeste je to da će sljedeći LG vodeći telefon imati napredno skeniranje oka i Snapdragon 845 procesor. Očekuje se da LG G7 bude predstavljen u prvom kvartalu nove godine i da će se moći pohvaliti naprednom tehnologijom za prepoznavanje oka koja lagano ulazi u mobilnu industriju. Prvi put smo to vidjeli na Samsung Galaxy Note 7 uređaju, ali svi znamo šta se desilo sa telefonom. Južnokorejski tehnološki gigant je zatim odlučio ponovo da ga uvede na sljedeće vrhunske vodeće telefone: Galaxy S8, S8 + plus i nedavno lansiranom Galaxy Note 8 modelu. Imamo osjećaj da će to i drugi proizvođači OEM-a pratiti, a jedan od prvih će biti LG.

LG će predstaviti G7 u narednim mjesecima sa naprednom tehnologijom za sigurnost. Nokia također govori da posjeduje istu tehniku. Ova karakteristika još nije savršena, ali znamo da ima veliki potencijal da se koristi za više funkcija.

Drugi južnokorejski tehnološki gigant više ne razmišlja o korištenju manjeg omjera ekrana od 18: 9, jer je LG u stvari to prvi i započeo. Ostali proizvođači OEM-a su to slijedili. Sad je vrijeme da kompanija radi na nečemu novom. Skener oka bi mogao biti lijep dodatak i pobijediti Samsung, možda će inovirati nešto poput dodavanja bolje reakcije i brzine. Ostaje da se vidi.
Komentariši