Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti Telefoni.ba - Specifikacije, recenzije, vijesti

Specifikacije, recenzije, novosti, slike

.

Bill Gates sada koristi Android telefon!

Telefoni.ba

Bill Gates sada koristi Android telefon!

Windows Phone platforma je već godinu dana faktički mrtva, a suosnivač Microsoft-a, Bill Gates, je odlučio da je vrijeme da se nastavi sa životom. Tokom intervjua na Fox News-u, Gates je otkrio da sada koristi Android telefon. Iako nije otkrio koji je tačno model u pitanju, naveo je kako “ima mnogo Microsoftovog softvera” na njemu, što bi moglo ukazivati na Microsoft Ediciju Samsung Galaxy S8 telefona.

Microsoft je počeo sa prodajom Galaxy S8 telefona u svojim maloprodajnim radnjama u ovoj godini, a telefon dolazi sa instaliranim Office, OneDrive, Cortana i Outlook aplikacijama koje je napravio Microsoft. Bilo koji Android telefon podržava ove aplikacije, ali ovaj specijalni S8 nagovještava da će kompanija nastaviti da nudi ovakve pakete i za druge uređaje u budućnosti.

Dok Gates prelazi na Android, ne zanima ga iPhone. U prošlosti je već zabranio iPhone i iPode u svom domu, ali priznaje da je Steve Jobs bio genij. Gates još uvijek koristi Windows PC, a uprkos hvaljenju Steve Jobsa, neće preći na iPhone.
Komentariši